IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

Modern, letisztult környezet, meghitt, nyugodt hangulat
A legfrissebb tudományos alapokon nyugvó, professzionális, korszerű betegellátás
Világszínvonalú eszközpark

Ez a dr. Secret 

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

Modern, letisztult környezet, meghitt, nyugodt hangulat
A legfrissebb tudományos alapokon nyugvó, professzionális, korszerű betegellátás
Világszínvonalú eszközpark

Ez a dr. Secret 

Biztonság

A rendelők mindenben megfelelnek a szakmai szempontoknak és higiénés követelményeknek.
A bútorzat minden eleme fertőtleníthető, a kárpitozott bútorok műbőr és természetes bőr bevonatúak. A vizsgálóágyak a legmodernebb kivitelűek (LemiGyno típusúak), az ergonomikus kialakítás mellett a beteg megfelelő pozícióba állításáról három motor gondoskodik, melyek lábpedállal irányíthatók, tehát érintés nélkül mozdíthatjuk a beteget.

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI >

Innováció

Az igen magas képalkotó diagnosztikai színvonalról világszínvonalú ultrahang készülékek gondoskodnak. Az egyik rendelőben három- és négydimenziós képalkotásra is képes, három vizsgálófejjel felszerelt GE Voluson S10 típusú ultrahang készülék, míg a másikban GE Logiq P5 típusú ultrahang készülék kapott helyet. A rendelőben elvégzendő terápiás ambuláns elektrosebészeti beavatkozásokhoz rendelkezésre áll egy nagy teljesítményű elektrokoagulációs berendezés (CynosureEllmanSurgitron 4.0 Dual RF 90). Az elektrokoagulációs berendezés korszerű és betegbarát üzemeltetéséhez rendelkezünk egy BuffaloVirovac sebészeti füstelszívó berendezéssel A méhnyak kolposzkópos vizsgálatához mindkét rendelőben Alpha YDJ-1V LED fénnyel működő kolposzkópokat használunk. A magzati szívhang monitorizálása EDAN F2 típusú modern CTG készülékkel történik a külön erre a célra kialakított helyiségben.

EZ KELL NEKEM, JELENTKEZEM >

Kényelem

A páciensek kényelméről a váró és NST helyiségekben kellemes zene, valamint a frissítő sarok gondoskodik kávéfőzővel (Nespresso kapszulás kávéfőző), friss szűrt csapvízzel (ThoreauWaterConcept), egyesével csomagolt édességekkel. A rendelő teljes területén nagy sebességű vezetékes és WiFi internetkapcsolattal rendelkezünk.

A higiénés szabályok betartását váróban kihelyezett kézfertőtlenítő állomás segíti. A magánklinikai teljes területén a higiéniai fogyóeszközöket és adagolókat a TORK biztosítja. A rendelőkben és a mosdókban kihelyezett habszappan fertőtlenítő hatásspektrummal is rendelkezik.

BEJELENTKEZEM MOST >

A magánklinikára az épület főbejáratán keresztül,
a recepció után jobbra fordulva lehet bejutni

A páciensek fogadása minden rendelésünkön kizárólag
előzetes online bejelentkezés alapján történik

Rendeléseinkre bejelentkezni kizárólag weboldalunkon vagy a Medio applikáción keresztül lehet. A rendkívül felhasználóbarát időpont foglaló felület mindenki számára könnyen kezelhető, egymást követő logikus lépésekre épül.

  1.  Amennyiben tudja hogy kihez szeretne időpontot foglalni,
    úgy kérjük kattintson az Orvost választok lapra.
    Itt a képek alapján ki tudja választani kezelőorvosát.

2. Amennyiben egy adott speciális szakrendelést szeretne felkeresni és nem tudja melyik kollégánk foglalkozik vele,
úgy kattintson a szakterületet választok lapra.

Itt először kiválasztja a szakterületet, majd a kívánt vizsgálatot.
Ekkor a következő lépésben megjelennek az adott szolgáltatást nyújtó orvosok, akik közül már csak ki kell választania az Önnek megfelelő orvost és időpontot. A sikeres jelentkezésről emailt fog kapni. Időpontját az emailben szereplő linken vagy az applikációba bejelentkezve tudja módosítani vagy lemondani. Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben nem tud megjelenni, időpontját legyen kedves visszamondani!

Ha új időpontot foglal, a régi, nem megfelelő időpontot akkor is vissza kell mondani!

Ha csak igen hosszú várakozási idővel tud foglalni
és problémája akut, halasztást nem tűr,

akkor érdemes esetleg a klinika valamelyik másik orvosánál is megnéznie a lehetőségeket.
Amennyiben ragaszkodik kezelőorvosához, kérjük vegye fele velünk a kapcsolatot telefonon, emailben.

Abban az esetben, ha nem szeretne személyesen megjelenni és úgy gondolja
hogy videokonzultáció keretein belül is tudunk Önnek segíteni,
akkor lehetősége van online konzultáció igénybevételére is.

Ez a szolgáltatás esetlegesen rendelési időn kívül is elérhető,
ezért ha nem talál szimpatikus időpontot, kérjük vegye fel velünk emailben a kapcsolatot!

SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >
Nőnek lenni jó!

Nőgyógyászhoz senki nem szeret járni, de néha mégis muszáj…

A nőgyógyászati szűrővizsgálatok jelentősége mindenki számára ismert, ugyanakkor sajnálatos tény hogy sokan azért nem járnak rendszeresen mert kellemetlenül érzik magukat ebben az igen kiszolgáltatott helyzetben.

Hiszünk abban, hogy a környezetnek igen nagy jelentősége van a páciens bizalmának elnyerésében. Ugyanakkor a külső nem minden, a szaktudás ettől sokkal fontosabb és többet ér. Csapatunk a mindennapokban azért dolgozik, hogy ezt a sokszor kellemetlen élményt pozitívvá tegye pácienseink számára.

Kiemelten fontosnak tartjuk hogy szakmai felkészültségünket folyamatosan naprakészen tartsuk. Magánklinikánk valamennyi orvosa rendszeres előadója hazai és nemzetközi kongresszusoknak, továbbképző rendezvényeknek. Számos publikációval rendelkezünk a kutatási területeink mindegyikén, eredményeinket több helyen, nemzetközi szinten is elismerték.

„Kedves Doktor úr! 

Nézegettem a Szent-Györgyi Albert díj kiírását, hogy ha Doktor úr benne lett volna, szerettem volna jelölni. Sajnos a nevezési határidő lejárt, így ez most kimarad. Mindenesetre szóban mindig csak a Köszönömig jutok, de azért van bennem még pár gondolat. ? 

Már az első szülésnél is maximálisan elnyerte Doktor úr és Ica is a bizalmunkat, de a mostaninál fogalmazódott meg bennem, hogy úgy tűnik mindketten szeretik a munkájukat és ez a szülőágy másik végén igen sokat hozzáad az élményhez. Úgy a szakmai, mint az emberi hozzáállás. Hálásak vagyunk hogy októberben kb 3 perc alatt megsejtette Doktor úr a méhszáj állapotát, ahogyan a méhlepényét is. Bár a nótás kedvem ez alkalommal nem kísért végig a szülés teljes fázisán, de a lelkibékém végig megvolt, így még egy strigula a pozitív szülésélmény mellé. 🙂 Köszönünk mindent, üdvözlettel, Fruzsina”

Komplex kezelési szemlélet

Dr. Secret Világszínvonal

Kismamáknak

Biztos kezekben a terhesség igazolásától a szülésig

Szűrővizsgálatok

21. századi módszerekkel az egészség megőrzése érdekében

Urogynekológia

Fókuszban a női vizeletinkontinencia

Reumatológia

Mozgásszervi problémák korszerű megelőzése és kezelése

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >