SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >

Modern, letisztult környezet, meghitt, nyugodt hangulat
A legfrissebb tudományos alapokon nyugvó, professzionális, korszerű betegellátás
Világszínvonalú eszközpark

Ez a dr. Secret 

SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >

Modern, letisztult környezet, meghitt, nyugodt hangulat
A legfrissebb tudományos alapokon nyugvó, professzionális, korszerű betegellátás
Világszínvonalú eszközpark

Ez a dr. Secret 

A professzionális CO2-lézer-kezelés tartós, műtét- és hormonmentes megoldás lehet számos, a mindennapokat megkeserítő problémára.

Milyen panaszok esetén érdemes konzultálni a CO2-lézer-kezelésről?

 • Szubjektív hüvelytágasság érzés
 • Száraz, fájdalmas intim területek a változó korban
 • Vizelet inkontinencia
 • Szülés utáni hüvelyi panaszok
 • Zavaró hegek, például császármetszés után
 • Visszatérő nemiszervi szemölcsök
SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >

MILYEN KEZELÉSI TÍPUSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

INTIM FIATALÍTÁS

Az életkor előrehaladtával bőrünk kollagéntartalma fokozatosan csökken, a szeméretest bőre megereszkedhet, ráncossá válhat.
Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés kollagénrost újdonképződést elősegítő hatása révén segít újra fiatalosabbá varázsolni az intim területeket.

INKONTINENCIA KEZELÉSE

A vizelet inkontinencia vizeletürítéssel összefüggő panaszokat, kontrollálatlan vizeletvesztést jelent. A kellemetlen tünetek a nők akár egyharmadát is érinthetik és a vizelési panaszokon kívül hosszú távon társadalmi elszigetelődéshez, depresszióhoz vezethetnek. Az úgy nevezett stressz inkontinencia során fokozódó hasűri nyomás hatására (köhögés, tüsszentés, emelés) akaratlan vizeletvesztés jelentkezik. Kialakulásában szerepet játszik a kismedencei kötőszövetek és izomzat gyengesége, a húgycső záróizom elégtelen működése, mely klasszikusan az életkorral és hüvelyi szülések eredményeképpen jön létre.
A Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés a hüvelyfal kötőszöveti elemeire, ezáltal a rugalmasságra gyakorolt kedvező hatása javíthatja a húgycső alátámasztását. A hüvelyi Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés kismedencei izomtornával kiegészítve hatékonyan csökkentheti a stressz inkontinenciával összefüggő kellemetlen tüneteket.

SZEMÉREMTESTI SZEMÖLCSÖK ELTÁVOLÍTÁSA

A szeméremtesti vírusos szemölcsöket vagy más néven condylomát a nemi úton terjedő humán papillomavírus (HPV 6, 11) egyes törzsei okozzák. A nemiszerven, gáton és végbéltájon kialakuló szemölcsök gyorsan terjednek, fertőzőek és jelentős esztétikai és pákapcsolati problémákat okozhatnak.
A Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés segítségével gyorsan és fájdalommentesen megszabadulhat a kellemetlen szeméremtesti szemölcsöktől. A szemölcsök visszatérésének megelőzésében a HPV elleni védőoltás is segítséget nyújthat.

HÜVELYSZŰKÍTÉS

A nők élete során hüvelyük feszességének csökkenését számos tényező befolyásolhatja. Ezek közül kiemelt szerepe van a hüvelyi szülés szövetekre gyakorolt hatásának, örökletes kötőszöveti gyengeségnek és az életkor következtében csökkenő hormonszinteknek is. Ezen változások hátrányosan érinthetik a szexuális élet minőségét csökkentve az örömérzetet.
A Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelések hatására a hüvelyfalban fokozódik a kötőszöveti elemek képződése, rugalmassága és hidratáltsága nő, ezáltal javítva a szexuális életet.

VÁLTOZÓKORI HÜVELYSZÁRAZSÁG KEZELÉSE

A menopauza okozta intim panaszok magában fogalják a szeméremtest, a hüvely, az húgycső és a húgyhólyag mindazon eltéréseit és következményes tüneteit, melyek az életkorral – vagy műtét kapcsán eltávolított petefészekek miatt – csökkenő női nemi hormonok okoznak. A sorvadás okozta kellemetlen tünetek akár minden második változókorú nőt érinthetnek és nagymértékben befolyásolják a mindennapi- és a szexuális élet minőségét is.
Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés során a lézer energiájának segítségével a mélyebb szöveti rétegek felől a hám különböző elemeinek újdonképződése indul, mely végeredményeképpen a hüvelyhám megújul, a pH normalizálódik és összességében javulnak a kellemetlenséget okozó tünetek.

SZEMÉREMTESTI PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTÉSE

Az intim területek bőrének pigmentációja az életkorral és a terhességek kapcsán fokozódhat. Ez az esztétikai eltérés akár a szexuális életre is kihathat.
A Mona Lisa Touch© szén-dioxid lézerkezelés hatására a fokozott pigmentáció csökkenhet, a kis- és nagyajkak bőre halványodhat, feszessége fokozódik így alakítva azt újra fiatalossá.
SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >

A lézerkezelések praxisunkba történő bevezetését jelentős kutató és gyakorlati munka előzte meg.

Nevünkhöz köthető az első magyarországi tudományos vizsgálat a hüvelyi CO2-lézer-kezelésről, melynek összefoglaló közleményét Ön is olvashatja: https://akjournals.com/view/journals/650/160/41/article-p1617.xml

Az első magyar Ph.D. (egyetemi doktori) cím Magyarországon hüvelyi lézer témakörben szintén klinikai munkacsoportunk nevéhez fűződik.

Az általunk tervezett és kivitelezett első magyar hüvelyi lézer kezelést vizsgáló Klinikai vizsgálat során több mint 120 hüvelyi CO2-lézer-kezelést végeztünk el és elemeztük annak hatásait. Eredményeinkről 5 nemzetközi és 1 hazai közleményben, számos előadásban és poszterben számoltunk be.

A kezeléseket végző orvosok között Dr. Kozma Bence és Dr. Erdődi Balázs mindketten Klinikai osztályvezetők, 15 év Klinikai tapasztalattal.

A kezeléseket végző orvosok az urogynekológiai szakterület nemzetközileg minősített orvosai (Certificate for advanced surgery in reconstructive pelvic floor repair).

A magánklinikára az épület főbejáratán keresztül,
a recepció után jobbra fordulva lehet bejutni

A páciensek fogadása minden rendelésünkön kizárólag
előzetes online bejelentkezés alapján történik

Rendeléseinkre bejelentkezni kizárólag weboldalunkon vagy a Medio applikáción keresztül lehet. A rendkívül felhasználóbarát időpont foglaló felület mindenki számára könnyen kezelhető, egymást követő logikus lépésekre épül.

 1.  Amennyiben tudja hogy kihez szeretne időpontot foglalni,
  úgy kérjük kattintson az Orvost választok lapra.
  Itt a képek alapján ki tudja választani kezelőorvosát.

2. Amennyiben egy adott speciális szakrendelést szeretne felkeresni és nem tudja melyik kollégánk foglalkozik vele,
úgy kattintson a szakterületet választok lapra.

Itt először kiválasztja a szakterületet, majd a kívánt vizsgálatot.
Ekkor a következő lépésben megjelennek az adott szolgáltatást nyújtó orvosok, akik közül már csak ki kell választania az Önnek megfelelő orvost és időpontot. A sikeres jelentkezésről emailt fog kapni. Időpontját az emailben szereplő linken vagy az applikációba bejelentkezve tudja módosítani vagy lemondani. Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben nem tud megjelenni, időpontját legyen kedves visszamondani!

Ha új időpontot foglal, a régi, nem megfelelő időpontot akkor is vissza kell mondani!

Ha csak igen hosszú várakozási idővel tud foglalni
és problémája akut, halasztást nem tűr,

akkor érdemes esetleg a klinika valamelyik másik orvosánál is megnéznie a lehetőségeket.
Amennyiben ragaszkodik kezelőorvosához, kérjük vegye fele velünk a kapcsolatot telefonon, emailben.

Abban az esetben, ha nem szeretne személyesen megjelenni és úgy gondolja
hogy videokonzultáció keretein belül is tudunk Önnek segíteni,
akkor lehetősége van online konzultáció igénybevételére is.

Ez a szolgáltatás esetlegesen rendelési időn kívül is elérhető,
ezért ha nem talál szimpatikus időpontot, kérjük vegye fel velünk emailben a kapcsolatot!

SZERETNÉK KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI >
Komplex kezelési szemlélet

Dr. Secret Világszínvonal

Kismamáknak

Biztos kezekben a terhesség igazolásától a szülésig

Szűrővizsgálatok

21. századi módszerekkel az egészség megőrzése érdekében

Urogynekológia

Fókuszban a női vizeletinkontinencia

Reumatológia

Mozgásszervi problémák korszerű megelőzése és kezelése

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >