IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

Az orvosi rendelő, ahol az otthon nyugalma találkozik a 21. századi orvoslással
Nyugtató, kellemes, modern belső tér, hangulatoldó zene,
jellegzetes illat, világszínvonalú eszközpark, naprakész orvosi szaktudás, vidám fiatal csapat!

Ez a dr. Secret 

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

Az orvosi rendelő, ahol az otthon nyugalma találkozik a 21. századi orvoslással
Nyugtató, kellemes, modern belső tér, hangulatoldó zene,
jellegzetes illat, világszínvonalú eszközpark, naprakész orvosi szaktudás, vidám fiatal csapat!

Ez a dr. Secret 

Dr. Csehely Szilvia
szülész, nőgyógyász
endokrinológus

További információk >

Dr. Damjanovich Péter
szülész, nőgyógyász
nőgyógyászati daganatsebész

További információk >

Dr. Erdődi Balázs
szülész, nőgyógyász
nőgyógyászati ultrahang specialista

További információk >

Dr. Gulyás Kata
reumatológus

További információk >

Dr. Farkas Zsolt
szülész, nőgyógyász

További információk >

Dr. Kozma Bence
szülész, nőgyógyász

További információk >

Dr. Maka Eszter
szülész, nőgyógyász

További információk >

Csarnainé Pálosi Rita
diplomás ápoló, szakasszisztens

További információk >

Posta Mária
szülésznő, szakasszisztens

További információk >

Gulyás Csabáné
adminisztrátor

További információk >

Nőnek lenni jó!

Nőgyógyászhoz senki nem szeret járni, de néha mégis muszáj…

A nőgyógyászati szűrővizsgálatok jelentősége mindenki számára ismert, ugyanakkor sajnálatos tény hogy sokan azért nem járnak rendszeresen mert kellemetlenül érzik magukat ebben az igen kiszolgáltatott helyzetben.

Hiszünk abban, hogy a környezetnek igen nagy jelentősége van a páciens bizalmának elnyerésében. Ugyanakkor a külső nem minden, a szaktudás ettől sokkal fontosabb és többet ér. Csapatunk a mindennapokban azért dolgozik, hogy ezt a sokszor kellemetlen élményt pozitívvá tegye pácienseink számára.

Kiemelten fontosnak tartjuk hogy szakmai felkészültségünket folyamatosan naprakészen tartsuk. Magánklinikánk valamennyi orvosa rendszeres előadója hazai és nemzetközi kongresszusoknak, továbbképző rendezvényeknek. Számos publikációval rendelkezünk a kutatási területeink mindegyikén, eredményeinket több helyen, nemzetközi szinten is elismerték.

„Kedves Doktor úr! 

Nézegettem a Szent-Györgyi Albert díj kiírását, hogy ha Doktor úr benne lett volna, szerettem volna jelölni. Sajnos a nevezési határidő lejárt, így ez most kimarad. Mindenesetre szóban mindig csak a Köszönömig jutok, de azért van bennem még pár gondolat. ? 

Már az első szülésnél is maximálisan elnyerte Doktor úr és Ica is a bizalmunkat, de a mostaninál fogalmazódott meg bennem, hogy úgy tűnik mindketten szeretik a munkájukat és ez a szülőágy másik végén igen sokat hozzáad az élményhez. Úgy a szakmai, mint az emberi hozzáállás. Hálásak vagyunk hogy októberben kb 3 perc alatt megsejtette Doktor úr a méhszáj állapotát, ahogyan a méhlepényét is. Bár a nótás kedvem ez alkalommal nem kísért végig a szülés teljes fázisán, de a lelkibékém végig megvolt, így még egy strigula a pozitív szülésélmény mellé. 🙂 Köszönünk mindent, üdvözlettel, Fruzsina”

Dr. Erdődi Balázs

Dr. Erdődi Balázs vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

Orvosi diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. Érdeklődésem a szülészet-nőgyógyászat szakma iránt már az egyetemi évek alatt kirajzolódott, hiszen tudományos diákköri tevékenységemet is a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem el. Már hallgató koromban magával ragadott az ultrahang diagnosztika varázsa, melynek elsősorban nőgyógyászati vonalába nyertem mélyebb betekintést. Kutatási eredményeim bemutatására már az egyetem elvégzése előtt számos hazai és nemzetközi konferencián lehetőségem adódott. Klinikai orvosként 2009-től kezdtem dolgozni a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Az ultrahang diagnosztika iránti szeretetem a mindennapi munkámat azóta is igen nagy mértékben befolyásolja. Érdeklődési területem a petefészek illetve méhnyálkahártya elváltozásainak ultrahang diagnosztikája. Speciális jártasságot szereztem a medencefenék ultrahang diagnosztikáját illetően is, ezzel hozzájárulva a női vizeletinkontinencia korszerű diagnosztikájához és személyre szabott kezeléséhez. Szakvizsgámat szülészet-nőgyógyászatból 2014-ben szereztem meg.

A mindennapi klinikai munkám során természetesen a szülészet-nőgyógyászat legtöbb ágát művelem: szülések vezetésétől, császármetszések végzésén át egészen a nőgyógyászati műtétek csaknem teljes vertikumáig. Nevemhez köthető a nemzetközi irányelveknek megfelelő nőgyógyászati ultrahang szakrendelés elindítása, melynek azóta is vezetője vagyok. Munkám jelentős részét teszi ki az orvostanhallgatók oktatása magyar és angol nyelven.

Kutatómunkámat több nemzetközi kongresszuson is elismeréssel jutalmazták, melyek közül említést érdemel a Nemzetközi Menopauza Társaság (International Menopause Society) Robert Greenblatt díjra jelölése, illetve a Nemzetközi Szülészeti- és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG – International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology) 22. Világkongresszusán elért legjobb nőgyógyászati témájú előadás díjának elnyerése. Ezen kívül az utóbbi társaság több alkalommal jelölt fiatal kutatói díjra munkám elismerése jeléül.

Jelenleg több, nőgyógyászati ultrahang témájú nemzetközi kutatócsoport (IOTA, IETA, IDEA) tagjaként számos multicentrikus vizsgálatban veszek részt.

Az igen összetett napi feladatok valamint a magyar egészségügy jelen helyzete tette indokolttá a szülészet-nőgyógyászati és ultrahang magánrendelésem elindítását. A rendelés kiváló helyszínt biztosít a 21. századi körülményeknek megfelelő, igényes nőgyógyászati vizsgálatok elvégzéséhez, a nőgyógyászati problémák nyugodt és diszkrét megbeszéléshez, a korszerű terhesgondozási feltételek megteremtéséhez. A rendelő belső kialakítása és berendezése nyugalmat sugall, az eszközeink a kor követelményei szerinti legmagasabb színvonalat képviselik. A teljeskörű nőgyógyászati vizsgálaton kívül lehetőség van kisebb beavatkozások elvégzésére is.

Szeretettel várom rendelésemen!

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

„Már jópár éve találkoztam először Dr. Erdődi Balázzsal, aki azonnal meggyőzött a profizmusával. Az elejétől nagyon szimpatikus volt, hogy szinte régi ismerősként fogadott, így nem szorongva mentem a szükséges vizsgálatokra. A kérdéseimre mindig kielégítő válaszokat kaptam. Az első gyermekem várandósgondozását rá bíztam. Különösen jól esett, hogy megnyugtató biztos pont volt a szülésem alatt is, az életünk egyik legnagyobb és legfontosabb eseményét kísérte végig. Jelenleg a második gyermekemet várom, természetesen most is hozzá fordultam, hiszen a szakértelme mellett már családibarátként gondolunk a Doktor Úrra.”
Pivnyik-Kupás Alexandra

Dr. Gulyás Kata

Dr. Gulyás Katalin vagyok, egyetemi tanársegéd, reumatológus szakorvos.

2009-ben szereztem diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2014-ben reumatológia szakvizsgát szereztem. A reumatológiát a Debreceni Egyetem Belgyógyászati Klinika Reumatológiai tanszékén sajátítottam el. Itt elsősorban gyulladásos reumatológiai betegeket kezelek szakrendelésemen. E mellett a DEKK Szülészeti Klinika Csontritkulás szakrendelését vezetem, valamint a Csontvizsgálati Labor (DEXA) munkáját felügyelem. Munkám során gyakorlatot szereztem a sportorvostan és természetesen a degeneratív (kopásos) reumatológiai kórképekben is. Munkám során elsősorban a pontos diagnosztikus háttér feltérképezését, a megfelelő, pontos diagnózist tartom szem előtt. Ezen kívül természetesen fontosnak tartom a fájdalom, a panaszok azonnali javítását, az állapot fenntartását. Elvem az, hogy a gyógyszeres terápia mellett nagyon jelentős szerepe van a mozgásnak, az életvitel helyreállításának is, mely napjainkban az egyik legfontosabb háttér.

Szaktudásommal és gyakorlatommal segítem betegeimet mind az akut gyógykezelés, mind a hosszútávú állapotfenntartás során!

Szeretettel várom rendelésemen!

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >
Dr. Kozma Bence

Hivatásom legkorábbi szakaszától kötődők a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikához. Egyetemi éveim alatt tudományos diákkörösként részese lehettem a magzati ultrahang vizsgálatokkal kapcsolatos kutatásoknak, majd 2006-ban az egyetem elvégzése után közvetlenül felvételt nyertem a neves intézménybe. Igazi megtiszteltetés volt számomra, hogy orvosi diplomámat kiemelkedő munkám elismeréseként a Debreceni Egyetem Rektorának Elismerő Oklevelével kiegészítve vehettem át.

Szülészet-nőgyógyászatból kiváló eredménnyel tettem szakvizsgát, majd Doktori (PhD) tudományos fokozatomat summa cum laude minősítéssel „A női kismedencei süllyedéses kórképek és a stressz inkontinencia hátterének vizsgálata” címmel védtem meg. Közel másfél évtizede oktatok magyar és angol nyelven, egyetemi kurzusom a leglátogatottabbak között szerepel az Általános Orvostudományi Karon, gyakran 150 orvostanhallgatóval. Leendő szülész-nőgyógyászok mentora és több kolléga PhD témavezetője vagyok.

Klinikai munkám során figyelmem mindinkább az inkontinencia, a méh- és hüvelyfai süllyedések helyreállító sebészete és általában az urogynekológia felé fordult, jelenleg is az urogynekológiai profil vezetője vagyok. Alapító és jelenleg is vezetőségi tagjaként a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaságnak helyi és országos szinten is azért dolgozok, hogy az inkontinenciában, kismedencei süllyedéses és más urogynekológiai kórképekben szenvedő páciensek a lehető legmagasabb színvonalú és legmodernebb ellátást kapják meg. Egyesült államokbeli tanítómesterem, hazai és külföldi szakmai útjaim és önálló tanulmányaim formálják gyógyító munkámat. Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt években az intézményünkben végzett legtöbb kismedencei helyreállító és anti-inkontinens műtét a nevemhez kötődik. Három gyermekem van, Veronika, Bence Nándor és Júlia.

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

 

Dr. Csehely Szilvia

Az általános orvosi diplomámat 2015. júniusában szereztem summa cum laude minősítéssel, ezt követően kezdtem meg munkámat a Debreceni Egyetemi Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol főállásban dolgozom jelenleg is. A szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát 2020 őszén kiváló eredménnyel teljesítettem. Jelenleg endokrinológiai képzésben veszek részt, ezen szakirányból céloztam meg a következő szakvizsga megszerzését.

A szülészet-nőgyógyászat szakmát, annak komplexitása miatt választottam. Nagyon megtetszett, hogy ezen a területen belül a páciensek széles körével, az adott korcsoport egyedi igényeivel találkozhatok. Klinikai munkám során sok hölgyet kísérhettem végig a terhesség tervezésétől a várandósgondozáson át a szülés felejthetetlen élményéig. Képzésem alatt a nőgyógyászati műtéti beavatkozások széles spektrumát ismerhettem meg és sajátíthattam el.

Mint minden orvosi területen, ebben a szakmában is kiemelten fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, a bizonyítékon alapuló orvoslás. Ehhez, számos lehetőséget kaptam klinikai képzésem során, kimagasló szakmai konferenciákon vehettem részt és azon vagyok szakvizsgám megszerzése után is, hogy minél sokrétűbb tudásra tegyek szert, és további jártasságot szerezzek egyes specializációkon belül. Tudományos kutatómunkában is részt veszek doktori (PhD) képzés keretein belül, a témám reproduktív endokrinológiával kapcsolatos, az asszisztált reprodukciós eljárások hatékonyságát befolyásoló tényezőket vizsgáljuk.

Számomra a legfontosabb egy orvos-beteg találkozás kapcsán, hogy legyen idő megvitatni a felmerülő problémákat, ne maradjanak megválaszolatlan kérdések, a nőgyógyászati vizsgálat a lehető legnagyobb odafigyeléssel történjen egy nyugodt környezetben, barátságos légkörben. Az a célom, hogy a páciens elégedetten távozzon, és azt érezze, hogy az általam nyújtott segítséggel megnyugtató megoldást talált a problémájára. Arra törekszem, hogy olyan ellátásban részesítsem a hozzám fordulókat, mint amit adott esetben én is elvárnék a saját magam, vagy családtagjaim orvosi ellátása kapcsán.

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >
Dr. Farkas Zsolt

Farkas Zsolt szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok.

2014-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, rezidens és szakorvosjelölt képzésem a DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem, majd 2020 májusában szakvizsgáztam Szülészet- Nőgyógyászatból kiváló eredménnyel.

Jelenleg a DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján vagyok szülész-nőgyógyász szakorvos.
Érdeklődési területeim közzé tartoznak a nőgyógyászati endoszkópos beavatkozások, az endometriózis, a gyermeknőgyógyászat.

Magánrendelésemen történő ellátás során fontosnak tartom a betegeim legmagasabb színvonalú, bizonyítékokon alapuló orvoslás (EvidenceBasedMedicine) szerinti ellátását, a korrekt, tiszta orvos-beteg kapcsolatot és mindezt exkluzív, minden igényt kielégítő környezetben.
Alapelveim közé tartozik, hogy egy orvos sem érthet mindenhez magas szinten, ezért szubspecialitásként a nőgyógyászati endoszkópos beavatkozásokat választottam.

Számos hazai és nemzetközi kurzuson és konferencián vettem részt. The European Academy of GynaecologicalSurgery GESEA diploma programja szerinti Level 2. (MinimalInvasiveGynaecologicalSurgeon) Skill vizsgával rendelkezem. 

A klinikai oktató munka keretében a hallgatók, rezidensek és szakorvosjelöltek számára tartok kurzust az endoszkópos eszközök alapszintű használatáról.
Az endoszkópos beavatkozásokhoz szorosan kapcsolódó érdeklődési köröm az endometriózis diagnosztikája és kezelése. Ez egy minden 10. nőt érintő betegség, mely jelentősen csökkentheti a fogamzóképes korban lévő nők élet minőségét, hiszen többek között krónikus fájdalmat és meddőséget okozhat.

A gyermekek gyógyítása külön megtiszteltetés egy orvos számára, ebből az okból valamint az egyik mentorom tanácsára választottam második szakvizsgámnak a gyermeknőgyógyászatot. Jelenleg gyermeknőgyógyász szakorvosjelöltként felügyelet mellett látom el a DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán a lányka szakrendelés teendőit.

Kérem mindenképp keressen fel, ha az alábbi tünetek jelentkeznek:

 • akik vérzészavartól szenvednek, de eddig nem derült fény annak okára
 • akik menstruációval összefüggő fájdalmakkal küzdenek (fájdalmas menstruáció és  együttlét, fájdalmas vizelet és székletürítés, állandósult kismedencei fájdalom)
 • akik endometriózis eredetű meddőségtől szenvednek
 • akiknek panaszokat okozó miómájuk van
 • akik másodvéleményt szeretnének diagnózissal, kezeléssel, műtéttel kapcsolatban
 • akik a minimál invazív beavatkozásokat preferálják
 • akik fogamzásgátló módszer választásban szeretnének segítséget
 • akik méhnyakrák szűrést és éves kis medencei ultrahang kontroll vizsgálatot szeretnének
 • akik hüvelyi folyást diszkomfort érzést tapasztalnak
 • akik nyugodt, kellemes környezetben szeretnének terhesgondozásra járni

Szeretettel és tisztelettel várom régi és új pácienseim jelentkezését!

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >
Dr. Damjanovich Péter

Dr. Damjanovich Péter vagyok, 2013-ben szereztem orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ugyanebben az évben kezdtem el dolgozni a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. 2019-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát szereztem.
Elsődleges érdeklődési területem a daganatos megbetegedések, azok felismerése, valamint műtétes kezelése, így a szakvizsga megszerzését követően a klinikánk Nőgyógyászati Onkológiai Tanszékén kezdtem meg a ráépített nőgyógyászati daganatsebészet szakképzésemet.

A daganatos betegek gyógyítása mellett, kiemelten fontosnak tartom a kismamák ellátását. Férjként és családapaként tudom milyen fontos a terhesgondozás során egy kiszámítható, megbízható szülész jelenléte, akivel minden problémát meg lehet beszélni egy nyugodt, modern, meghitt környezetben.
A fentieken túl klinikai munkám során a nőgyógyászati betegségek megelőzésében, diagnosztizálásában és kezelésében is részt veszek, ideértve az endometriosis, myoma-, méheltávolítás laparoscopos sebészetét. 

2020-ban csatlakoztam a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Urogynekológiai munkacsoportjához. Vizsgálataink során arra kerestük a választ, hogy a cink tartalmú tabletták, illetve hüvely gélek, milyen hatással vannak a változó korban lévő nők hüvely hámjára. PhD disszertációmat is ebben a témában készítettem.

A legújabb szakmai eredmények, eljárások, műtéti technikák elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek mind hazai, mind nemzetközi továbbképzéseken, konferenciákon.

Tagságok:

 • Magyar Nőorvos Társaság
 • Magyar Nőgyógyász Endoszkópos Társaság
 • Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság

Oktatási tevékenység:

 • Graduális magyar és angol nyelvű képzésben részt vevő orvostanhallgatók oktatása (4. és 6. Évfolyam)
 • Népegészségügyi felügyelők oktatása (2. Évfolyam, magyar nyelvű képzés)
 • Gyógytornász hallgatók oktatása (2. Évfolyam, magyar és angol nyelvű képzés)
IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

„Kiváló orvos, kedves, türelmes, mindkét terhességemet végig kísérte, segítőkész, szakmailag, tudásilag, minden téren a lehető legjobb doktor. Neki köszönhetem mindkét gyermekem világra jöttét. Örökké hálásak leszünk neki, akinek csak lehet ajánlani fogom a doktor Urat!”

Osztafiné Terdik Alexandra

Dr. Maka Eszter

Maka Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

Általános orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Debreceni Egyetemen, ahol már egyetemi éveim alatt bekapcsolódtam a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkájába tudományos tevékenység révén. Az államvizsgát követően rezidensként kezdtem a szülészet-nőgyógyászat szakképzési programot a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, majd 2020-ban sikeres szakvizsgát tettem.

Érdeklődésem a nőgyógyászati onkológia felé irányult, s azon túl, hogy a Nőgyógyászati Onkológia Részleg munkatársa vagyok, ismereteim bővítése érdekében klinikai onkológia szakképzésben veszek részt. Tudományos tevékenységemet a betegellátás és oktatás mellett folytatom PhD program keretein belül. Munkám során kiemelkedően fontosnak tartom a betegközpontú, bizonyítékokon alapuló orvoslás gyakorlását, kiemelt figyelmet fordítva a megelőzési és szűrési lehetőségek előtérbe helyezésével mind a nőgyógyászat, mind a szülészet terén.

Várom régi és új pácienseimet egy modern, a kor követelményeinek megfelelő, magas technikai ellátottságú rendelőben!

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

 

 

Dr. Fodor Babett

Általános orvosi diplomámat 2011-ben szereztem Debrecenben. 2018-ban már aneszteziológus szakorvosként kerültem a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára. Friss kisgyermekes anyaként nagyon érzékeny és érzelemdús időszakot éltem meg a betegellátás során. Korábbi praktizálásom alatt soha olyan erősen nem éreztem, hogy milyen intenzíven hathatnak a lelki folyamatok a testi megbetegedésekre, és vissza, mint itt. Ez egyrészt az új, anyai szerepemből adódott, ami az én fogékonyságomat is egészen más szintre emelte, másrészt abból, hogy itt a testi betegségek/állapotok kezelése mellett elkerülhetetlenül új életszakaszokkal, megváltozott női identitásokkal és -testképekkel, lecsökkent önértékelésekkel, szexuális zavarokkal és párkapcsolati problémákkal, súlyos gyászfolyamatokkal, kontrollvesztésekkel, bizonytalanságokkal, felszabadult örömökkel is találkozunk. Ez az élmény indított arra, hogy a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán egészségpszichológusi diplomát szerezzek, 2022 szeptemberétől pedig elkezdjem az ELTE meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó képzését. Így pszichológusként, később pedig szaktanácsadóként is segíthetem az arra nyitottak életét.

Az egészségpszichológiai konzultációk során orvosi és pszichológiai nézőpontból is áttekintjük az aktuális testi megbetegedések/állapotok szerepét az egyén életében, és amennyiben szükséges, együtt elindulunk az életmódváltoztatás útján. Kognitív viselkedésterápiás módszerekkel segítek a testsúly szabályzásában, illetve a káros szenvedélyekről való leszokásban a probléma felismerésétől egészen az új énkép és az új, egészséges viselkedésformák tartós kialakításáig. A konzultációk során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a Klienseim megtanulják felismerni és kezelni azokat az élethelyzeteket, amelyek stresszforrásként szerepelnek az életükben és ezáltal ronthatják fizikális állapotukat. Fontosnak érzem tudatosítani, hogy testi, lelki és szociális állapotunk együtt, egymásra hatva változik, ezért kiemelt jelentőségűnek tartom a szomatikus problémákkal orvoshoz fordulók lelki gondozását, hogy a testi állapotukban bekövetkező változásoknak ne tétlen szemlélői vagy elszenvedői, hanem aktív-értő elfogadói, értelmezői és alakítói legyenek.

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >
Komplex kezelési szemlélet

Dr. Secret Világszínvonal

Kismamáknak

Biztos kezekben a terhesség igazolásától a szülésig

Szűrővizsgálatok

21. századi módszerekkel az egészség megőrzése érdekében

Urogynekológia

Fókuszban a női vizeletinkontinencia

Reumatológia

Mozgásszervi problémák korszerű megelőzése és kezelése

IDŐPONTFOGLALÁS MOST >

15 perc életet menthet

A mindennapi munkánk során számos olyan esettel találkozunk, ahol a rendszeres évenkénti vizsgálattal vagy legalább a korai jelentkezéssel jelentősen könnyebben vagy jobb eredménnyel lett volna orvosolható az adott páciens problémája.

Sokszor hallunk kifogást arra hogy miért nem jött valaki időben, mely kérdésre a leggyakoribb válasz „Nem fájt.”

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem feltétlenül csak az a rendellenesség komoly, ami fáj is, sőt!

A legtöbb daganatos betegség már csak igen kiterjedt és áttétet adó formában fog fájdalmat okozni. Ilyenkor már sajnos hatékonyan segíteni és életet menteni is ritkábban tudunk. A nőgyógyász szemszögéből pedig végképp azért rossz ezzel szembesülni, mert a kismedencei, női nemiszervi daganatok rendszeres szűrővizsgálatokkal még időben, ún. rákmegelőző állapotban felfedezhetők.
Higgyék el nekünk: 15 perc életet menthet!

Bizalom, kellemes környezet, professzionális szakértelem

Igyekszünk mind a súlyos problémával érkező betegeknek, mind a rutin rákszűrésre érkező pácienseknek és végül, de nem utolsósorban a kismamáknak is olyan légkört teremteni ahol senki sem érzi magát kellemetlenül. Az egészség megőrzése szempontjából a rendszeres orvosi ellenőrzéseknek kiemelkedő szerepe van, nem győzzük hangsúlyozni a szűrővizsgálatok fontosságát. Igyekszünk pácienseinket nem csak vényekkel és gyógyszerekkel ellátni, hanem bizonyos esetekben életmód vagy táplálkozási tanácsokkal is szolgálni. A komplex kezelési szemlélet a megelőzéssel kezdődik, melynek egyik alappillére a helyes táplálkozás és az életmód. Különösen igaz ez a várandósokra, akikre sajnos rengeteg elavult információ zúdul még gyakran a „szakembertől” is. A pácienseink megfelelő tájékoztatását az egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük munkánk során.

A klinika orvosai mindannyian más és más személyiségek, éppen ezért biztosak vagyunk benne hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kollégát.

Modern kori orvoslás egyik alappillére:

Nem kell mindenhez érteni, elég egy dologhoz, de abban a végletekig tájékozottan. Számos olyan szakrendelés profilt találnak meg kínálatunkban, amelyet csak nálunk tudnak igénybe venni. Ilyen a kismedencei térfoglalásokra (ciszta, daganat) szakosodott nőgyógyászati ultrahang szakrendelés illetve a női vizeletinkontinenciával foglalkozó speciális urogynekológiai rendelés.

Mindkét rendelés magyarországi létrehozásában magánklinikánk két orvosának

Dr. Erdődi Balázs és Dr. Kozma Bence

 kiemelkedő szerepe volt. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk,

VÁRJUK SZERETETTEL, JELENTKEZZEN MOST >